ab

 

Terugblik Duurzaam Gebouwd Congres 1 februari 2018: thema #VanGasLos


Namens het volledige team van het Duurzaam Gebouwd willen we jou hartelijk bedanken voor je enthousiasme en kennisdeling op 1 februari 2018. We zijn ervan overtuigd dat er vele visitekaartjes zijn uitgewisseld en jullie gezamenlijk de volgende stap zullen zetten naar een gasloze gebouwvoorraad.


Om de dag te kunnen herbeleven hebben we hieronder alle informatie verzameld, hier tref je onder andere fotografie, jouw activiteit op social media, artikelen en video's aan. Graag verwelkomen we jou volgend jaar wederom op het Duurzaam Gebouwd Congres op 14 februari 2019 in Leeuwarden en op Building Holland, van 9 tot en met 11 april in RAI Amsterdam.

Bekijk de foto's

Terugblik Duurzaam Gebouwd Congres 2016 Terugblik Duurzaam Gebouwd Congres 2016 Terugblik Duurzaam Gebouwd Congres 2016 Terugblik Duurzaam Gebouwd Congres 2016
       

Bekijk alle foto's van de congresdag Bekijk alle foto's van het diner


Bekijk de terugblikvideo's


   BEKIJK ALLE VIDEO'S  

Na het event hebben kregen deelnemers de mogelijkheid om het congres te evalueren en cijfers toe te kennen aan onderdelen als organisatie, het inhoudelijke programma en de diverse keynotesprekers.  Benieuwd naar meer resultaten? Bekijk dan de Facts & Figures op deze pagina. 

 DOWNLOAD FACTS & FIGURES 2018

 

Workshops

Wil je graag de presentaties van een specifieke workshop inzien? Stuurt u dan een bericht naar events@duurzaamgebouwd.nl. Wij zullen je dan verder helpen en aan de workshopgever vragen of hij/zij de presentatie beschikbaar zou willen stellen.  

Nog meer #VanGasLos?

Wil je met ons de volgende stap nemen richting #VanGasLos? Download onze nieuwste whitepaper 'Gasloos wonen als gouden standaard '. In de gratis whitepaper 'Gasloos wonen als gouden standaard' brengen we je opnieuw op de hoogte omtrent de stand van zaken in het thema '#VanGasLos'. We besteden aandacht aan de uitdagingen en de oplossingen en we laten gemeenten en corporaties aan het woord. Bovendien bieden we je een aantal inspirerende projecten. Deze whitepaper is exclusief te dowbnloaden voor leden! 

 DOWNLOAD WHITEPAPER 

Terug naar boven