ab

Rijksoverheid voor ondernemend Nederland

Postbus 10073
8000 GB Zwolle

T: 088-0424242

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Over de RVO

De Rijksoverheid zet zich in voor een uitstekend ondernemersklimaat. Ministeries stippelen daar beleid voor uit. De taak om dit beleid uit te voeren ligt bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Ondernemend Nederland kan bij ons terecht met vragen op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Wij bieden onze klanten producten en diensten aan, waaronder: voorlichting en advies, financiële regelingen, wet- en regelgeving, netwerken, hulp bij het vinden van zakenpartners. RVO.nl is onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Over Demonstratie energie-innovatie (DEI)

Bent u een ondernemer en/of eindgebruiker en wilt u minder energie gaan verbruiken in uw productieproces of heeft u een innovatieve techniek waarmee CO2 emissiereductie kan worden gerealiseerd?  Wilt u investeren in hernieuwbare energiebronnen, zoals windenergie, zonne-energie en geothermische energie? Dan kunt u subsidieaanvragen voor pilotprojecten en demonstratieprojecten binnen het programma DEI. Kijk hier voor meer informatie.

Subsidieregeling: Innovaties Aardgaslozen woningen, wijken en gebouwen

Eén van de DEI thema’s is Innovaties Aardgaslozen woningen, wijken en gebouwen. Dit thema heeft een eigen budget en de gekoppelde subsidieregeling wordt opengesteld per 1 april 2019. Wilt u meer informatie over dit thema en deze regeling, en onderzoeken of u voor subsidie in aanmerking komt? Lees dan verder op deze pagina.

« Naar het overzicht

Terug naar boven