ab

Navos Klimaattechniek B.V.

Kleveringweg 20
2616 LZ Delft

T: 015 - 215 37 28


Navos Klimaattechniek B.V. is leverancier van innovatieve, duurzame, milieuvriendelijke en energiebesparende producten. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. snel reagerende  oppervlakte afgiftesystemen voor plafond, wand en/of vloer met zeer korte reactietijden (6-15 min.), horizontale aardcollectoren en tochtvrije luchtverdeelarmaturen met (op 1,7 m hoogte) een max. luchtsnelheid van 0,15 m/sec, tot –14K.

BioClina capillaire klimaatmatten

Met alleen het woord ‘duurzaam’ toe te voegen aan een installatie die 30 jaar of langer geleden op precies dezelfde wijze werd gemaakt, wordt een installatie niet beter dan vroeger. Navos maakt installaties waarin absoluut geen ijzer meer wordt toegepast. IJzer veroorzaakt roest en dat zorgt voor veel ongemak en hoge kosten. De ZLTV-installaties van Navos i.c.m. BioClina zijn 100% corrosieveilig, extreem energiebesparend, hebben een lange levensduur en dat met een wateraanvoertemperatuur in de winter van 30ËšC (retour 27ËšC).

Voordelen:

  • Verwarmen en koelen met één systeem
  • Voor zowel renovatie als nieuwbouw
  • 100% corrosieveilig, lange levensduur
  • Minimale opbouwhoogte; slechts 8 mm
  • Onzichtbaar weggewerkt in (leem)stuc
  • Zeer korte reactietijd < 15 min
  • Hoog gebruikerscomfort
  • Onderhouds- en stofvrij

Award winnaar BioClina

Het BioClina systeem is de perfecte uitkomst voor zowel renovatie als nieuwbouw en zorgt voor meer comfort, een veel hogere behaaglijkheid, lager energieverbruik en is extreem duurzaam. BioClina heeft al diverse prijzen weten te winnen, zoals de gouden medaille voor innovatieve producten op Interclima Parijs 1995 en de Innovatieprijs Energie 2009 in Den Bosch. In 2015 is Navos Klimaattechniek B.V. branchewinnaar geworden in de branche ‘Klimaatbeheersing’ en genomineerd voor de Nationale Business Succes Award.

BOA

Nieuwe innovatieve manier van comfortabel en zeer energiezuinig verwarmen/koelen vanuit plafond: fabrieksmatig instorten van capillaire klimaatmatten in een breed plaatvloer. De klimaatmatten bevinden zich 2-3 mm van de onderkant van een breed plaatvloer. Deze integratie van techniek in bouwconstructies staat borg voor extreem hoge capaciteit en een reactiesnelheid van 6-8 minuten. Voor nieuwbouw is dit momenteel de meest duurzame, comfortabele en energiezuinige manier van verwarmen en koelen.

Referentieprojecten:

-    Van der Valk Hotel ‘de Witte Bergen’

-    Universiteit Utrecht

-    WereldNatuurFonds

-    Nationaal Archief

-    Universiteit Maastricht

-    Hotel Conferentiecentrum ‘Zonheuvel’

-    Hoofdkantoor OMA

« Naar het overzicht

Terug naar boven