ab

Bosch

Zweedsestraat 1
7418 BG Deventer

Nefit en Bosch
Nefit is een gerenommeerd en oer-Hollands merk. Het bedrijf achter het merk maakt sinds 2004 onderdeel uit van Bosch Thermotechniek, een van de divisies van het internationale Robert Bosch-concern. Bosch is wereldwijd een toonaangevend merk in onder meer automotive, huishoudelijke apparatuur en powertools. Met deze solide internationale basis is onze organisatie een van de sterkste spelers in de branche in Nederland, in Europa en wereldwijd. Bosch Thermotechniek opereert vanuit Deventer en is verantwoordelijk voor de merken Bosch, Buderus en Nefit voor de Nederlandse markt. Wij bieden oplossingen op het gebied van verwarming en warm water voor woningbouw, utiliteit en industrie.

Produktie
In Deventer vindt de produktie plaats van HR-ketels die onder de merknaam Nefit worden verkocht in Nederland. Ook de toestellen die - onder verschillende andere merken - in meer dan 20 landen in Europa en daarbuiten worden verkocht, worden in Deventer geproduceerd. Nefit beschikt over een zeer geavanceerd produktiesysteem met alle aandacht voor kwaliteit.

R&D
Op dezelfde locatie in Deventer bevindt zich ook het Kenniscentrum. Hier wordt gewerkt aan duurzame oplossingen voor heel Europa. Meer dan zeventig specialisten onderzoeken en ontwikkelen er nieuwe systemen en warmteconcepten. Door HR-technologie te combineren met energie uit zonnewarmte, warmteterugwinning en warmtepompen ontstaan hybride duurzame oplossingen. Onze R&D werkt daarbij nauw samen met gerenommeerde universiteiten, onderzoeksinstituten en gespecialiseerde industrieën.

Verkoop
Ook de commerciële activiteiten, zoals marketing, verkoop, training, service, zijn in Deventer gevestigd. Bosch Thermotechniek B.V. werkt intensief samen met de beste verwarmingsspecialisten van het land. Jaarlijks bezoeken enkele duizenden installateurs ons trainingscentrum voor productvoorlichting en kennisuitwisseling. Bij hun dagelijks werk kunnen ze vertrouwen op uitgebreide ondersteuning vanuit de Bosch Thermotechniek-organisatie. Onze relaties staan er nooit alleen voor. Dat biedt extra zekerheid voor adviseurs, installateurs en eindgebruikers. Wie kiest voor de merken Bosch, Buderus en Nefit, kan altijd rekenen op goed persoonlijk advies en efficiënte, vakkundige dienstverlening.

Bosch Thermotechniek B.V.
Zweedsestraat 1
7418 BG Deventer

www.nefit.nl

www.buderus.nl

« Naar het overzicht

Terug naar boven